How To

53 resultaten
  • Hier volgen alle mogelijkheden om apparaten op te laden vanaf je powerbank.
    • InstantGo 5.000 met ingebouwde Lightning-kabel: 1 (1 x geïntegreerde kabel)
    • InstantGo 5.000 met ingebouwde USB-C-kabel: 2  (1 x geïntegreerde kabel en 1 x USB-C-uitgang)
    • InstantGo 5.000 draadloos: 3 (1 x draadloos, 1 x USB-C-uitgang en 1 x USB-A-uitgang)
    • InstantGo 10.000 met ingebouwde Lightning-kabel: 2 (1 x geïntegreerde kabel en 1 x USB-A-uitgang)
    • InstantGo 10.000 met ingebouwde USB-C-kabel: 3  (1 x geïntegreerde kabel, 1 x USB-C-uitgang en 1 x USB-A-uitgang)
    • InstantGo 10.000 draadloos: 3 (1 x draadloos, 1 x USB-C-uitgang en 1 x USB-A-uitgang)
  • Ja, je kunt je apparaten opladen met gewone USB-A- en USB-C-kabels.
  • Nee, je mag alleen de InfinityLAB US, UK en EU verwisselbare stekkers gebruiken die in de verpakking zitten.
  • Onze InfinityLab powerbank werkt de meeste cases die verkrijgbaar zijn, het hangt af van het ontwerp van de beschermde case/hoes.
    Als het bodemoppervlak van je case echter dikker is dan 3 mm, kan dit van invloed zijn op je draadloze oplaadervaring en we raden je aan de beschermde case/hoesje eraf te halen voor de beste oplaadervaring.

Als je telefooncase/hoesje een metalen plaatje op de achterkant heeft, laadt het je apparaat niet op omdat het een beveiligingsfunctie is van de FOD (Foreign Object Detection).  Dit betekent dat onze InfinityLab Qi-gecertificeerde powerbank kan detecteren of een vreemd voorwerp, zoals metaal, op het oppervlak ligt. Als dat gebeurt, stopt de draadloze oplader met opladen of begint helemaal niet met opladen.
  • Zorg ervoor dat je InfinityLab powerbank is opgeladen en druk vervolgens op de aan/uit-knop om het opladen te activeren.
    Als er niets gebeurt, probeer dan je powerbank op te laden met een andere oplader en controleer het oplaadlampje naast de aan/uit-knop om te zien of de ledlampjes knipperen.

Als het nog steeds niet werkt, neem dan contact op met onze klantenservice voor hulp.
  • Je kunt bijna alles opladen met een USB-A- of USB-C-kabel: telefoons, oordopjes, powerbanks, camera’s, zelfs je laptop of console.
  • De aanbevolen bedrijfstemperatuur voor de InfinityLAB-oplader is tussen de 0 en 45 °C.
    Onze opladers bieden automatische bescherming tegen oververhitting en overstroom/overspanning.
    Als de bedrijfstemperatuur buiten het bereik valt, past deze oplader de uitgangsspanningen automatisch aan om zichzelf en je apparaten te beschermen.
  • De InfinityLab 5.000 powerbank is 18,65 Wh en de 10.000 powerbank is 38,5 Wh.
    Voor alle beschikbare versies (Lightning, USB-C en draadloos).
  • De InfinityLab powerbank werkt met de meeste apparaten. We hebben een lijst met normale apparaten op de productpagina van elk model geplaatst.
  • De InifilityLab powerbank is Qi-gecertificeerd voor maximaal 10 W draadloos opladen met Qi.
    Je apparaat moet Qi-opladen ondersteunen. De werkelijke draadloze oplaadsnelheid kan variëren afhankelijk van het apparaat.

iPhone 11 Pro ondersteunt bijvoorbeeld max. 7,5 W voor Qi-opladen en Samsung Galaxy S21 ondersteunt max. 15 W voor QI-opladen.

Controleer de gegevens van je apparaat om te weten hoeveel stroom het kan ontvangen.
  • De geïntegreerde kabel kan niet worden vervangen of losgekoppeld.
    Als de kabel beschadigd is, neem dan contact op met onze klantenservice voor hulp.
  • De InfinityLAB-oplader is niet gemaakt voor natte omgevingen.
    De oplader is niet waterdicht. Als deze nat wordt, bestaat er een kans op kortsluiting, wat schade kan veroorzaken aan andere elektronica die je erop aansluit.
    Zorg dat je je oplader altijd droog houdt.
  • De InfinityLab powerbank beschadigt je apparaat niet.
    De InfinityLab powerbank levert het vermogen dat je apparaat nodig heeft tijdens het opladen en de InfinityLab-powerbank biedt automatische bescherming tegen oververhitting en overstroom/overspanning.
  • Normaal gesproken kunnen accu's onder 100 Wh (wattuur) tijdens vluchten in het vliegtuig worden vervoerd.
    De InfinityLab 5.000 powerbank is 18,65 Wh (Wattuur) en de 10.000 powerbank is 38,5 Wh (Wattuur), wat in de regel als handbagage zou moeten worden toegestaan.

We raden je aan om de vliegmaatschappij te raadplegen als je twijfelt voordat je het als handbagage meeneemt.
  • De InfinityLab-powerbank heeft een lagere laadefficiëntie in koude omgevingen of omgevingen waarin het vriest (minder dan 5 graden Celsius). Daarom zult u merken dat het langzaam oplaadt.

Wanneer u echter terugkeert naar de normale temperatuur (onder de 35 graden Celsius), is de oplaadefficiëntie van de InfinityLab-powerbank weer normaal.
  • De InfinityLab powerbank ondersteunt Power Delivery 3.0 voor een snelle oplaadervaring.
  • Het is geen probleem om de InfinityLAB-oplader in het stopcontact te laten zitten als je deze niet gebruikt. Maar zelfs zonder je apparaat op te laden, verbruikt de oplader een beetje stroom wanneer deze is verbonden met een actieve stroombron.

Om energie te besparen, kun je het beste de stekker uit het stopcontact halen als je de oplader langdurig niet gebruikt.
  • Ja, het is normaal dat deze warm wordt tijdens het opladen. De InfinityLAB-oplader biedt bescherming tegen oververhitting, zodat je het apparaat veilig kunt gebruiken.
  • De InstantGo 10.000 met een ingebouwde USB-C-kabel en de InstantGo 10.000 Wireless zouden je laptop moeten kunnen opladen.
    Mogelijk is het echter niet werkzaam op laptops die een uitgangsvermogen van meer dan 30 W nodig hebben.

Controleer je laptopvereisten voordat je het oplaadt met onze apparaten.
  • De geïntegreerde kabel dient alleen als uitgang om je apparaten op te laden.  Gebruik de ingangspoort om je powerbank op te laden.
  • Voor de oplader van 20 W is het maximale uitgangsvermogen 20 W in totaal.
    Voor de oplader van 30 W is het maximale uitgangsvermogen 30 W in totaal.
    Voor de oplader van 65 W is het maximale uitgangsvermogen 65 W in totaal.
    Voor de oplader van 100 W is het maximale uitgangsvermogen 100 W in totaal.
    Voor de opladers van 30 W, 65 W en 100 W is bij het tegelijkertijd opladen van meer dan één apparaat het totale maximale uitgangsvermogen respectievelijk 30 W, 65 W en 100 W. Je kunt ook gedetailleerde informatie over het uitgangsvermogen bekijken in de specificatie op de productpagina.
  • Voor 5.000 powerbank is het maximale uitgangsvermogen 18 W in totaal.
    Voor 10.000 powerbank is het maximale uitgangsvermogen 30 W in totaal.

Dit betekent dat wanneer je meer dan één apparaat tegelijkertijd oplaadt, de totale max. uitgang 18 W is voor 5.000-modellen en 30 W voor 10.000-modellen.
    Je kunt ook gedetailleerde informatie over het uitgangsvermogen bekijken in de specificatie op de productpagina.
  • Je kunt een kopie van je factuur downloaden op onze website. Ga naar "Bestelstatus" onder "Bestellingsondersteuning" in de menubalk. Om toegang te krijgen tot je bestelgegevens en je factuur te downloaden, heb je de volgende gegevens nodig:

• Bestelnummer
    • Achternaam
    • Factureringspostcode

Zodra je naar je bestelgegevens bent geleid, is er een optie om je factuur te downloaden.

De gegevens op je factuur zijn een directe weerspiegeling van je bestelgegevens. We kunnen de gegevens op je factuur niet wijzigen.

• Slim opladen via pass-through geeft je apparaat en powerbank tegelijkertijd een boost via één stopcontact.

Zo werkt het:
    1. Sluit je powerbank aan op een stopcontact.
    2. Sluit je apparaat aan op de powerbank (met behulp van de geïntegreerde kabel of door er een kabel op aan te sluiten).
    3. Druk op de aan/uit-knop op de powerbank om het opladen te activeren als je telefoon/apparaat niet aangeeft dat het aan het opladen is.
  • We bieden een gratis retourperiode van 30 dagen. Om een retouraanvraag in te dienen, ga je naar "Producten retourneren" onder "Bestellingsondersteuning" in de menubalk.

• Om je laptop op te laden met 65 W PD , heb je een USB-C naar USB-C-kabel nodig die een minimale stroomsterkte van 3 A ondersteunt.
    Om je laptop op te laden met 100 W PD, heb je een USB-C naar USB-C-kabel met E-markering nodig die een stroomsterkte van 5 A ondersteunt.
  • De InfinityLAB-oplader heeft een "slimme" stroomverdelingsfunctie en is slim genoeg om te weten hoe deze stroom moet toewijzen, afhankelijk van welke apparaten zijn aangesloten.

Neem de oplader van 65 W als voorbeeld:
    Als slechts 1 USB-C-apparaat op deze oplader wordt aangesloten, kan de USB-C-poort max. 65 W PD snel opladen.
    Als u tegelijkertijd één USB-C-apparaat en één USB-A-apparaat aansluit op deze oplader, kan de USB-A-poort maximaal 15 W snel opladen en de USB-C-poort maximaal 45W PD snel opladen.
  • Met verschillende opslagomstandigheden en verzendtijden kan uw powerbank in de diepe slaapmodus gaan om de batterij te beschermen. Houd de powerbank 15-30 minuten aangesloten en het zou dan normaal moeten werken. Als het nog steeds niet werkt, neem dan contact op met onze klantenservice en we helpen u graag verder: https://support.infinitylab.com/#contact
  • Alle InfinityLab-powerbanks zijn < 100Wh, dus er zijn geen beperkingen voor het meenemen op vluchten als handbagage (ook wel cabinebagage genoemd).
    Powerbanks mogen echter niet worden meegenomen in uw ruimbagage (ook wel ingecheckte bagage genoemd).
  • Ja. De InfinityLAB-oplader is ontwikkeld met stroompiekbeveiliging om je apparaten te beschermen.
< 1 2 >

Kan je niet vinden wat je zoekt?

Bel onze support-afdeling

Bel onze support-afdeling

Bel ons nu op: +32 (0) 28080136

Maandag - Vrijdag: 09.00-18.00
Zaterdag - Zondag: 10:00-16:00

Stuur een email aan onze support-afdeling

Stuur een email aan onze support-afdeling

We zijn er van maandag t/m zondag om je vragen zo snel mogelijk te beantwoorden!

Stuur ons een email
Chat met onze support-afdeling

Chat met onze support-afdeling

Chat is open op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 en van 10:00 - 16:00 in het weekend.

message

WhatsApp Ons

Stuur ons een bericht hier

Maandag - vrijdag: 09.00-18.00
Zaterdag - Zondag: 10:00-16:00